om os billede

Idéen til NO ORDINARY er opstået som en modreaktion på masseproduktion, indbygget begrænset levetid, dårlige arbejdsforhold og gentagelser af noget, vi har set før. NO ORDINARY vil noget andet. Vi vil det gode håndværk, den høje kvalitet og i særdeleshed de dygtige mennesker, der sidder rundt om i landet og virkelig brænder for det, de laver. Dem der designer og kreerer simpelthen fordi, de ikke kan lade være. Vi skal værne om det gode håndværk, kærligheden til produkterne, det utraditionelle og det nytænkende design. Det er efterhånden en sjældenhed i vores samfund, så det gælder om at holde fast, hvis man først har fundet det.

Produkterne på NO ORDINARY er unikke. De er både anderledes, estetiske, men også smukke og helt særlige. De er udvalgt specielt til dig, der vil gøre dit hjem lige præcis så personligt og unikt, som du selv er.

Det handler om designeren, det handler om produktet, og det handler om dig. Vi giver dig muligheden for at finde dig selv i vores produkter, og vi håber, du kan mærke den kærlighed, der er i hver og ét.

Hos NO ORDINARY har vi et ydmygt ønske om at kunne gøre bare en lille forskel, og vi håber, I vil værdsætte den tid og det arbejde, der går forud for ethvert produkt, der sælges på NO ORDINARY.

Lad os sammen prøve at gøre noget andet. Lad os være ualmindelige – sammen.

– Noordinary